Met welke oliën mixt gemberolie goed?

Ons wordt vaak gevraagd welke etherische oliën goed mengen. Wij willen hier graag wat meer vertellen over het mengen van gemberolie met andere etherische oliën. Gemberolie valt onder de geurcategorie met oriëntaalse geuren. Andere geurcategorieën zijn:

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

De algemene stelregel is dat oriëntaalse geuren goed mengen met bloemengeuren, houtgeuren, kruidige geuren en citrusgeuren.

Gemberolie gedraagt zich echter niet helemaal als de typische oriëntaalse geur. Dit komt omdat je er ook andere geurcategorieën in zou kunnen bespeuren. Over het algemeen wordt dan ook gezegd dat gemberolie goed kan worden gecombineerd met: bergamotolie, cederhoutolie, citroenolie, eucalyptusolie, geraniumolie, grapefruitolie, jasmijnolie, jeneverbesolie, korianderolie, kruidnagelolie, limoenolie, mandarijnolie, neroli-olie, patchouli olie, rozemarijnolie, rozenolie, sandelhoutolie, sinaasappelolie, vetiverolie, wierookolie, ylang ylang olie,

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische wierookolie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen al met etherische bergamotolie kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden vindt u op onze webshop op Etherische-olie.com

Wilt u direct gemberolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit gemberolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!