Gemberolie in massageolie

Etherische gemberolie kan worden gebruikt in massageolie. Gemberolie is niet aggressief bij gebruik op de huid, ongeacht de dosering. Wel kan het zijn dat sommige mensen gevoelig zijn voor het gebruik van etherische gemberolie op de huid. Wij raden dan ook altijd aan (ook met andere etherische oliën die u voor de eerste keer gebruikt) om voor het eerste gebruik een patchtest te doen.

Gemberolie heeft positieve effecten bij gebruik op de huid. De olie reinigt en ontsmet en gaat roodheid, zwellingen, pijn en irritatie tegen. Ook spierpijn en menstruatiepijn kan worden verminderd door een massage met een massageolie die gemberolie bevat (bron).

Daarnaast bevat gemberolie een grote hoeveelheid aan antioxidanten wat zorgt voor een gezonde, strakke en 'jonge' huid. De antioxidanten in de olie gaan namelijk 'oxidatie' van de huid tegen, wat de veroudering vertraagt (bron). Daarnaast wordt gemberolie zelfs in verband gebracht met het tegengaan van bepaalde vormen van kanker. Hoewel wij altijd voorzichtig zijn met zulke claims geven we u graag de link waar u meer wetenschappelijk onderzoek over dit onderwerp kunt vinden (bron).

Ook de geur van etherische gemberolie heeft positieve effecten. Zo verminderd de geur van gemberolie stress, spanning en depressie. Daarnaast is gemberolie prettig voor de luchtwegen en kan de geur dienen als natuurlijke lustopwekker. Voor meer informatie over de geur en de effecten van gemberolie zie: 'gemberolie in aromatherapie'.

 

Wilt u direct gemberolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit gemberolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!